2 april 2016

Favoriete muziek

Heii,
Bijna iedereen luistert wel naar muziek als hij huiswerk maakt, net wakker is, met vrienden aan het afspreken is of wanneer dan ook. Zelf luister ik echt bijna altijd muziek als ik net wakker ben, huiswerk maak, iets anders doen, soms ook op school als het mag en in de avond. Vandaag ga ik jullie daarom vertellen naar wat voor muziek ik meestal luister.

Birdy
Ik vind de muziek van Birdy echt geweldig en ik luister het echt heel vaak en ik ga op 23 april ook naar een concert van haar in Amsterdam!!! En vorige week vrijdag, 25 maart, heeft ze ook haar derde album uitgebracht. Het album heet Beautiful Lies en heeft 19 nieuwe nummers. Ik vind echt alle liedjes van Birdy leuk maar toch heb ik een paar favoriete.

Not About Angels
Door dit liedje ben ik eigenlijk fan geworden van Birdy want ik vond de liedjes Skinny Love, People Help The people en Wings altijd wel al heel leuk en ik luisterde ze ook wel maar verder luisterde ik nog niet echt muziek van Birdy. Maar het liedje Not About Angels heeft Birdy geschreven voor The Fault In Our Stars en ik wou die film echt heel graag zien ongeveer een jaar geleden en toen ging ik dus een beetje googlen naar de film en kwam ik dit lied tegen. Het is echt een heel mooi lied maar wel wat rustiger.

Standing In The Way Of The Light
Ik vind de tekst van dit lied gewoon zo mooi! Het is wel alweer een rustig lied maar het is echt een kei mooi lied!!

Wild Horses
Dit liedje is van het nieuwe album en het is gewoon een mooi lied want ze zingt eigenlijk dat ze niet zal opgeven en dat ze gewoon doorgaat als haar grote liefde weg is. En de video clip is ook heel cool want Birdy is een zeemeermin. Dit lied is wel wat drukker dan de vorige 2.

Unbroken
Dit lied is ook van Beautiful Lies en het gaat er eigenlijk gewoon over dat alles weer goed komt.

Jasmine Thompson
Ook luister ik graag naar de muziek van Jasmine Thompson, ze maakt voornamelijk covers maar volgens mij heeft ze ook een paar liedjes zelf geschreven. En vandaag, nou als ik dit upload gisteren, is er een nieuw lied uitgekomen, Where We Belong, en die heeft ze volgens mij ook zelf geschreven. Mijn favoriete liedjes van Jasmine Thompson zijn:
- Wrecking Ball
- Mad World
- A Thousand Years
- Adore
- Fidelity
- Almost Lover

Teske de Schepper & Zara Larsson 
Voor de rest luister ik ook nog graag naar de muziek van de  Nederlandse YouTuber Teske de Schepper en de Zweedse Zara Larsson. Ik vind dat Teske een hele mooie en zachte stem heeft en ze wilt dit jaar een EP of een album uitbrengen. Ook de liedjes van Zara Larsson vind ik heel leuk en mooi en mijn favoriete is dan toch wel Bad Boys!

Dit was dan de muziek die ik meestal luisteren. En wat is jullie lievelings liedje? Als ik er dan toch echt één moet kiezen kies ik denk ik Unbroken. Zet in de comments welke die van jullie is. Als jullie nog in de proefwerkweek zitten veel succes. Tot morgen!
xxx Winona

Geen opmerkingen:

Een reactie posten